Форумът

A+ A A-

Българският президент директно обвини САЩ в корупционно действие?!?

( 1 Глас ) 

Илиян ВасилевРумен Радев направи огромен гаф днес*, който затъмнява всичко друго казано от него. В официално изявление днес* той определи сделката с Ф-16 като корупционна!?! Тъй като това е договореност между две държави, няма как да има корупция само от българска страна, значи американците дават пари, а нашите ги вземат. Българският президент директно обвини САЩ в корупционно действие?!?


Още веднъж да напомня - до този момент и от Локхийд Мартин и от българската страна винаги се е твърдяло и никой не е оспорвал, че преговорите и евентуалната сделка се водят/сключва с американското правителство, което днес разбираме от Радев, който има достъп до цялата информация на спецслужбите, че се ангажирало в корупционни действия.


Всички знаят от медиите, че корупционни практики има достатъчно добре отразени в медиите, разследвани при сделките с Грипен в Чехия и Унгария. От това следва, че разследвания в тази насока биха могли да докажат възможни основи на мотивацията на държавния ни глава. Защото е ясно, че в отчаянието си е преминал всички разумни и мислими граници на поведение.


Той е държавен глава на страна членка на НАТО, в която най-важния ни съюзник са САЩ, чието правителство от днес според Радев е корумпиращо.


Както и да гледам това си основание за импийчмънт. Или го доказва или да бъде така добър сам да напусне за да спести процедурата.

 

 


*Бел.р. - 28.01.2019г.

 

Илиян Василев

 

 

Още от същия автор

Последни от БлогЪ

Не е разрешено използването на съдържание от сайта в телевизионни програми, печатни и електронни издания и други без съгласието на автора или главният редактор на сайта - Мария Шахъмова.
Съдържание от сайта може да бъде използвано само за лична, образователна и некомерсиална цел при спазване на посочените условия.
2014 ФорумЪт All rights reserved.